Monday, February 15, 2010

Kõige lihtsamad singi-juustu pirukad

Sõbrapäeva puhul käisin külas sõbrannal ja tegin kaasa mõnusaid pirukaid, mis kõiki alati rõõmustavad. Need on väga maitsvad ja mis kõige parem, neid on nii lihtne teha!

Vaja läheb:
500g pärmi-lehttaigent
250g juustu
200g sinki

Riivi juust ja haki sink väikesteks tükkideks. Rulli tainas lahti ja raputa sink ning juust peale. Keera rulli ja lõika tainast 2-3cm suurused rattad. Aseta need ahjuplaadile nii, et lahtine ots oleks piruka alla peidetud. Küpseta 200 kraadi juures, kuni pirukad on mõnusalt kuldpruunid, umbes 15-20 min.

Piruka suurust saate valida ise. Mida pikema ristküliku rullid tainast, seda väiksemad pirukad tulevad. Mina ise tegin sellised väikesed suupiste laadsed.

Pilt on nii nagu ta on. Kiiruga enne väljaminekut sai üks klõps tehtud.

No comments:

Post a Comment