Saturday, September 11, 2010
Kreemjas pasta herneste ja suitsusingiga (4-6 portsjonit)
Nagu lubatud, valmis lõpuks ka midagi soolast. Mulle jäi silma see retsept, mis võlus mind oma värvi ja koduselt isuäratava välimusega. Merevaik annab pehme ja kreemise maitse ning hernes on selle pasta puhul asendamatu komponent. Selline lihtne toit suutis üllatada nii mind kui ka mu pereliikmeid.
Vaja läheb:
400g makarone
1 sibul
200g külmutatud herneid
1 tops Merevaiku (tomati-basiiliku)
0.5-1dl piima
350g suitsusinki
50g riivjuustu
Keeda makaronid soolatud vees pehmeks, kurna. Samal ajal haki sibul ja suitsusink. Prae sink ning lõpus lisa ka sibul. Lisa juurde Merevaik, lase sulada. Kastme paksust saad reguleerida piima lisades. Viimasena lisa juurde külmutatud herned. Hauta madalal kuumusel mõned minutid. Lisa kaste makaronidele, sega läbi. Raputa peale riivjuust.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
400g oli küll oodadust suurem kogus, aga söök ise väga maitsev!
ReplyDeleteTore, et maitses! 400g'st jagub tõesti kuskil 4-6 suurele sööjale. Oleksin pidanud täpsustama sööjate arvu :)
ReplyDelete