Tuesday, March 23, 2010

Porgandikook? Pirukas? (3-4 tk)

Kuna meie peres on ainult kaks porgandiküpsetiste armastajat, siis ma tegin selle koogi imepisikeses vormis (läbimõõt oli umbes 15-18). Päris mõnus mahlane, eriti soojast peast. Porgandisõpradele kindlasti suur lemmik. Retsept Toidutarest mõne üksiku kohandusega.

Vaja läheb:
peotäis pähkleid
2 porgandit
1/4 õuna
2 muna
2sl fariinisuhkrut
0.5dl jahu
1.5tl küpsetuspulbrit
0.5tl kaneeli

Riivi porgandid ja õun. Jahvata (kohviveskis) või haki pähklid. Vahusta munad suhkruga ja lisa juurde riivporgandid ja -õun ning pähklid. Sega omavahel küpsetuspulber, jahu ja kaneel ning sõelu porgandi hulka. Vala tainas väiksesse vormi ja küpseta 175 kraadi juures umbes 40 minutit.

No comments:

Post a Comment