Ega pikka juttu pole. Pidasin mõned päevad tagasi sünnipäeva, mille tarvis valmistasin tavalise šokolaadikoogi veidi uhkema kattega.
Koogi ja glasuuri tegin
selle retsepti järgi.
Peale läks umbes tassitäis viilutatud maasikaid, soovitatavalt ühesuurused. Alustasin ladumist koogi äärest.
Ääred kaunistasin jämedalt hakitud šokolaadiga, milleks kulus umbes 3 ruudukest.
Mmmm..., väga uhke ;)
ReplyDeleteNii ilus, kas retsepti tohib ka küsida? :)
ReplyDeleteAitäh teile :) Kook ise on sama mis 2 postitust tagasi, ehk http://maitsevhea.blogspot.com/2011/05/sokolaadikook-mahlane-pehme-ja.html
ReplyDeleteJa peale läks sama glasuur (200g toorjuustu segada 50g toasooja võiga). Ääred kaunistasin jämedalt hakitud šokolaadiga (u. 3 ruudukest) ja peale läksid viilutatud maasikad (üks tassitäis umbes).
Loodan, et sain abiks olla :)