tag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post6554228953134771968..comments2024-01-05T10:04:31.370+02:00Comments on Armastus küpsetamise vastu: Šokolaadikook - mahlane, pehme ja vastupandamatuLiinahttp://www.blogger.com/profile/11315914367246199302noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-6135038174825148952013-05-25T22:24:05.814+03:002013-05-25T22:24:05.814+03:00Oi, mul on väga kahju kuulda seda. Ma ei oska öeld...Oi, mul on väga kahju kuulda seda. Ma ei oska öelda mis valesti võis minna. Erinevus võib seisneda ka maitseelistustes- minu jaoks on see õige šokolaadikook parajalt mõrkjas, niiske aga samas kohev. Õlles ilmselt asi olla ei saa, sest ma olen väga erinevate õlledega proovinud, alates Walterist lõpetades Guinessiga. Võibolla oleksid suhkrut pidanud rohkem lisama. Sama retsepti järgi on mul väga paljud tuttavad teind ning isegi meessoost tegelased on selle koogi tegemisel palju komplimente pälvinud. Võibolla olete Te teistsuguste šokolaadikookide fänn hoopis :)Liinahttps://www.blogger.com/profile/11315914367246199302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-37818854747363614832013-05-13T11:32:28.711+03:002013-05-13T11:32:28.711+03:00Tegin ka suure hoolega seda kooki ja kahjuks pean ...Tegin ka suure hoolega seda kooki ja kahjuks pean tunnistama, et tulemus ei olnud sugugi see, mida oleksin oodanud piltide järgi otsustades. Tuli välja ilus ja küpses kenasti, aga maitse jäi lahjaks. Et päris saepuru maitsega ei ole, aga ei ole ka sellist imelist šokolaadist hõngu ja pehmust, mida ootasin. Ei tea, mis valesti tegin, kas ahju kuumus või oli õlu-või segu liigu kuum hetkel kui seda munavahuga kokku segasin?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-39728510718583587272012-04-20T15:08:44.754+03:002012-04-20T15:08:44.754+03:00Oiioioi mis ma siin näen, emal on kohe-kohe sünnip...Oiioioi mis ma siin näen, emal on kohe-kohe sünnipäev ning proovin talle siis seda teha! Kõik tordi moodi on zelatiiniga ning zelatiin läheb mul alati aia taha! Aitähh retsepti eest, kindlasti proovin seda teha! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-59712339294956630582011-08-14T20:20:25.252+03:002011-08-14T20:20:25.252+03:00Vot ma päris täpselt ei oska öelda, kuna pole ise ...Vot ma päris täpselt ei oska öelda, kuna pole ise tavalise õllega proovinud. Kui Guiness õlut pole, siis ma arvan, et sobiks ka mõne teise firma tume õlu. Annab sellist kergelt mõrkjat maitset. Aga anna teada, kuidas õnnestus!Liinahttps://www.blogger.com/profile/11315914367246199302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-10740151792855647112011-08-14T01:37:18.191+03:002011-08-14T01:37:18.191+03:00kas see oleks ka tavalise õluga tehtult hea ?kas see oleks ka tavalise õluga tehtult hea ?Anonymousnoreply@blogger.com