tag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post2721047047033667216..comments2024-01-05T10:04:31.370+02:00Comments on Armastus küpsetamise vastu: Kakaoruudud glasuurigaLiinahttp://www.blogger.com/profile/11315914367246199302noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-4610115215815857912011-04-15T11:05:31.436+03:002011-04-15T11:05:31.436+03:00Ilmselt oli asi selles, et teelusikate mõõtmed on ...Ilmselt oli asi selles, et teelusikate mõõtmed on erinevad. Kurb, et äädikamaitse kõik ära rikkus. Minul ei jäänud seda üldse tunda. Vaatasin Nami-Namist järgi ja seal (Munata šokolaadikoogi retsepti all) on kogused samad. Jama värk. Järgmisel korral võid proovida kas törts vähem äädikat panna või kui äädikas ikka hirmu valmistab, siis jätta sooda koos viimasega ära ning panna hoopis 2tl küpsetuspulbrit. Ma loodan, et järgmisel korral õnnestub paremini :)Liinahttps://www.blogger.com/profile/11315914367246199302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-90409916485375970642011-04-14T18:03:11.445+03:002011-04-14T18:03:11.445+03:00Kahjuks mul ei tulnud üldse hea. Äädikas rikkus kõ...Kahjuks mul ei tulnud üldse hea. Äädikas rikkus kõik ära. Täielik äädikamaitse oli. Kook ise tuli pehme ja mõnus, aga äädikamaitse oli hull ja selle koogi pidi siis ära viskama :(<br />kuidas sul äädika maitset ei jäänud ? mul oli juba tainas kohutava maitsega.Ann-Kristiinhttps://www.blogger.com/profile/01094712136131514213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-41936535992931281492011-04-11T20:37:29.914+03:002011-04-11T20:37:29.914+03:00Oih, minu matemaatika pole just päris kiita, vaban...Oih, minu matemaatika pole just päris kiita, vabandust selle pärast. Tõepoolest, 1,5 on siiski õige variant. See plaat millel ma küpsetasin oli umbes kaks kolmandikku tavalise küpsetusplaadi suurusest. Nii et jah, 1.5'ga korrutamine peaks andma õiged kogused :) Ja aitähh, mul on hea meel kuulda, et blogi meeldib!Liinahttps://www.blogger.com/profile/11315914367246199302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-78188773204042700502011-04-11T18:59:19.536+03:002011-04-11T18:59:19.536+03:00näeb ka päris mahlane välja. :P Aga kui 0,5 korrut...näeb ka päris mahlane välja. :P Aga kui 0,5 korrutada, siis lähevad kogused just väiksemaks. Niiet, äkki peaks 1,5 korrutama ?<br />Ja blogi peab ka kiitma, nii mõnus blogi täis häid küpsetisi ja sööke :)Ann-Kristiinhttps://www.blogger.com/profile/01094712136131514213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-56297089664589777002011-04-10T22:08:03.658+03:002011-04-10T22:08:03.658+03:00Ma arvan, et ahjuplaadi jaoks peaks 0.5'ga kor...Ma arvan, et ahjuplaadi jaoks peaks 0.5'ga korrutamisest piisama. Kook oli mõnusalt mahlane, aga päris ehe šokolaadikook ta pole, sest siin koogis on peaosas kakao :)Liinahttps://www.blogger.com/profile/11315914367246199302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-55858057521141679532011-04-10T19:51:34.061+03:002011-04-10T19:51:34.061+03:00Aga kui ahjuplaadil teha, siis kui palju tuleks ko...Aga kui ahjuplaadil teha, siis kui palju tuleks koguseid suurendada ?<br />Igatahes, väga hea kook tundub, proovin kindlasti järgi, kuna olen suur shokohoolik :DAnn-Kristiinhttps://www.blogger.com/profile/01094712136131514213noreply@blogger.com