tag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post1431365950681446897..comments2024-01-05T10:04:31.370+02:00Comments on Armastus küpsetamise vastu: Vale-šokolaadikook (7-8tk)Liinahttp://www.blogger.com/profile/11315914367246199302noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-11862399948634507252016-04-27T13:40:09.175+03:002016-04-27T13:40:09.175+03:00Tegin esimest korda kööki ise 14 ja küpsetanud väg...Tegin esimest korda kööki ise 14 ja küpsetanud väga ei ole. Aga maitse tuli küll nagu meistriklass teeks teinegi kord. Suur tänu retsepti eest :)Sandranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-76050824624747546382015-03-10T16:37:14.308+02:002015-03-10T16:37:14.308+02:00Väga kahju, et ei õnnestunud. Ei oskagi täpselt öe...Väga kahju, et ei õnnestunud. Ei oskagi täpselt öelda, mis Teil valesti minna võis. Küpsetamine ongi selline tegevus, mille käigus võib nii ebameeldivaid kui ka meeldivaid üllatusi tulla - nendeks tuleb valmis olla. Aga retsept peaks ikka paika pidama, mina võtsin selle retsepti Ragne blogist - temal õnnestus ja minul ka. Loodan, et teine kord ikka õnnestub! :)Liinahttps://www.blogger.com/profile/11315914367246199302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-48485001329640790062015-03-03T13:21:43.344+02:002015-03-03T13:21:43.344+02:00ma ei tea, mis valesti tegin, aga see taigen jäi i...ma ei tea, mis valesti tegin, aga see taigen jäi ikka väga paks. Tegelen iga päev kookidega ja retsepti järgisin ka täpselt ja mõõtsin/kaalusin kõik koostisosad. praegu on 20 minutit ahjus olnud, aga ei näe küll sedamoodi välja, et see väga mahlane ja hõrk tuleks :SAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-25686359364665874452012-05-12T13:48:43.066+03:002012-05-12T13:48:43.066+03:00Tere
See kook on ikka šokolaadisem minumeelest :)
...Tere<br />See kook on ikka šokolaadisem minumeelest :)<br />Ma teeksin 1.5 kordse koguse kindlasti... 2 kordne tuleks vist liiga paks, eriti kui tahad pooleks lõigata lihtsalt ja põhjad üksteise peale tõsta. Võid juurde serveerida ka mingeid marju ja puuvilju, tuleb mahlasem ja ahvatlevam :)Liinahttps://www.blogger.com/profile/11315914367246199302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-4937177217618084502012-05-10T17:58:16.694+03:002012-05-10T17:58:16.694+03:00Ja kui juba küsimiseks läks, siis äkki oskate ka ö...Ja kui juba küsimiseks läks, siis äkki oskate ka öelda, kumb on nö "šokolaadisem," kas see sama või kakoruudud glasuuriga (siit samast blogist)?Enelyhttps://www.blogger.com/profile/02611411695155535789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-21868838217779600992012-05-10T12:45:51.048+03:002012-05-10T12:45:51.048+03:00Tere,
äkki oskate öelda, kui vorm on 37x25 cm, sii...Tere,<br />äkki oskate öelda, kui vorm on 37x25 cm, siis kas peaks võtma koguseid 1,5 kordselt? Vaja ära toita 15 inimest ja tahaks teha kihilise (vahele läheks hapukoor-sünnipäevalapse soov). Ise mõtlesin, et teeks ühe plaadi täie ja siis lõikaks pooleks (mitte kihiti vaid pooleks :)) ja siis paneks hapukoore vahele. Kuna on kringel ka, siis ehk piisab?!Enelyhttps://www.blogger.com/profile/02611411695155535789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-28450672604217354992010-04-30T15:40:51.805+03:002010-04-30T15:40:51.805+03:00Imemaitsev ja "üdini shokolaadine". Ja v...Imemaitsev ja "üdini shokolaadine". Ja veelkord, aitähh retsepti eest :)Liinahttps://www.blogger.com/profile/11315914367246199302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5547861566755359513.post-30875745017913185452010-04-29T23:50:47.182+03:002010-04-29T23:50:47.182+03:00see kook tundub küll üdini šokolaadine. ja veel ne...see kook tundub küll üdini šokolaadine. ja veel need punapõsksed maasikad koogi peal....Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.com